2013 was an amazing year! Discover what we've done together Go!
Close

licencias libres

96 projects

   
 • Thb
  €2,455 raised  
  €2,455 of €6,000 raised
  Only 17 days left
  La Bressola segueix fent nous amics i els darrers són uns personatges molt particulars: en Fermí i la Valentina. Els ratolins del mas Casablanca han estat visitant les nostres escoles de la Catalunya del Nord i ara volen explicar-ho amb un nou conte. I fem un Verkami per fer-ho possible!
 • Thb
  €955 raised  
  €955 of €3,000 raised
  Only 9 days left
  This production seeks to bring to the viewer the reality flooding the great common space we call "street" and the struggle of art to survive in it, without permits.
 • Thb
  €978 raised  
  €978 of €2,800 raised
  Only 8 days left
  ZINÉTICO combina arte, artesanía y tecnología libre. Queremos difundir conocimiento, promover la autoconstrucción, abrir un espacio de convivencia y mostrar las bondades del valle de Balboa y la cultura asturgalegoleonesa. ¿Todavía no conoces el Valle? Zinético: Del 29 de Agosto al 1 de Septiembre.
 • Thb
  100% recaudado Conseguido!
  €6,557 of €6,000 raised
  Finished
  L'Escuracassoles és un calendari-receptari que setmanalment porta a la teva cuina una llista d'aliments de temporada, una recepta senzilla, espai per apuntar cites i també per fer la llista de la compra. És bonic, sostenible, responsable i lliure, és un calendari per llepar-se'n els dies!
 • Thb
  100% recaudado Conseguido!
  €3,074 of €3,000 raised
  Finished
  We’ll rigorously narrate a hitchhiking trip of nearly two months in Israel and Palestine, where we lived and worked with different families. We’ll report an odyssey full of intimate bonds and personal decisions with the intention of showing that there are more than two truths in the conflict and ...
 • Thb
  €60 of €700 raised
  Unsuccessful
  Bye Bye Barcelona es un documental sobre la masificación del turismo en la ciudad condal que se puede ver gratuitamente en www.byebyebarcelona.com Esta es una iniciativa para crear 100 copias del documental el DVD.
 • Thb
  100% recaudado Conseguido!
  €13,320 of €13,150 raised
  Finished
  Audiovisual interactiu d'uns 20' basat en una plataforma de codi obert. Té com a objectiu difondre el protocol del Banc d'ADN creat per dues famílies de desapareguts a la Guerra Civil i el Laboratori de Genètica Forense de la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona.
 • Thb
  100% recaudado Conseguido!
  €4,000 of €4,000 raised
  Finished
  Iniciem el projecte Artinpocket Regular per a desenvolupar, una tipografia pròpia i adequada per al món de les arts plàstiques i visuals. Sota una llicència de Creative Commons tota aquella persona i/o entitat la podrà utilitzar i compartir lliurement a les seves edicions, textos i webs.
 • Thb
  100% recaudado Conseguido!
  €4,080 of €3,930 raised
  Finished
  Una película-documental-experimental que retrata la búsqueda de alternativas al dinero y al sistema desde la autogestión. Dioni, un hombre de 65 años, jubilado, convencido de que sin dinero no se puede vivir y sin apenas pensión con la que desenvolverse, se embarca en la búsqueda de su hija Rakel.

Want to start a project?

 • How does it work?

  We offer a simple yet powerful way for artists, creators, designers, groups and others to fund their projects collectively. Our model lets them attract patrons who are looking for a new way to get involved in a cultural experience.
 • Who's it for?

  We're looking for all sorts of creators: designers, curators, travellers, painters, writers, filmmakers, photographers, musicians... In short, dreamers. Are you one of them?
 • Publish it on Verkami

  We’ll work on the project to sharpen its focus on its target community and ensure it reaches its goal. We’re passionate about doing our bit to help projects like yours come to life. Let’s get going!