artes escénicas

83 projects

   
 • Thb
  €185 raised  
  €185 of €1,100 raised
  Only 33 days left
  El Festival Titiritlan es una gran fiesta para la poblaciòn guatemalteca en un momento sociopolitico bastante complejo. A travès del juego y de la diversiòn se quiere ofrecer entretenimiento sano y con valores sociales que puedan dar nuevas esperanza a la poblaciòn.
 • Thb
  €950 raised  
  €950 of €4,000 raised
  Only 26 days left
  El mar és un camí llarg i difícil que Jai tria per viure la seva aventura. Dalt del seu vaixell viatjarem per mars en una cursa per trobar el seu amor. Jai el mariner és un espectacle de marionetes de fil que navega per carrers i teatres del món, sense dir un mot, al so de les ones i la música.
 • Thb
  €2,160 raised  
  €2,160 of €4,766 raised
  Only 19 days left
  A multidisciplinary team of 10 people, two villages in the north of Senegal, a question: "What do you say to the world?" Puppets, shadow projector and three major challenges: build a theater using local materials, collectively create a show and edit a documentary.
 • Thb
  100% recaudado Conseguido!
  €2,015 of €2,000 raised
  Finished
  Vols formar part del Paradís de Divinas? Necessitem aportacions per l'edició de la banda sonora de Paradís, i tu pots fer-ho possible! Participa en aquest projecte de Verkami i emporta't les millors recompenses!
 • Thb
  €225 of €5,300 raised
  Unsuccessful
  Clown Palace is a multimedia performance with prosthetic figures, live video projections, and stop motion animation projected on a semi transparent screen with live dance. Join the countdown!
 • Thb
  100% recaudado Conseguido!
  €7,230 of €6,000 raised
  Finished
  Este proyecto nace del Amor y las Ganas de compartir una poética teatral, nuestra humanidad al servicio del Arte, como un vínculo con lo Sagrado. Te invitamos a apoyar nuestro Sueño con la intención de contribuir al espacio de la Memoria de un Teatro Experimental Vivo. Inhala y exhala...Comenzamos !
 • Thb
  100% recaudado Conseguido!
  €5,075 of €3,600 raised
  Finished
  Volem gravar i editar el CD amb la música i les cançons de "L'Endrapasomnis" composades i interpretades per La Tresca i la Verdesca, amb lletres del Jordi Palet.
 • Thb
  100% recaudado Conseguido!
  €10,230 of €10,000 raised
  Finished
  Digital impact on conventional ways of approaching to culture may force us to reconsider them, although it shouldn´t be a reason to manage without them in any case. Cultural equipment still play nowadays a basic role: they provide an infrastructure to develop the different artistic expressions
 • Thb
  100% recaudado Conseguido!
  €2,700 of €2,500 raised
  Finished
  Bellànima és un projecte que ofereix tallers de moviments i expressió corporal a la gent gran de les residències, centres de dia i casals d'avis. La idea dels tallers és despertar el cos donar-li expressió i alegria, per així nodrir la sensibilitat, la creativitat i la imaginació dels nostres avis!

Want to start a project?

 • How does it work?

  We offer a simple yet powerful way for artists, creators, designers, groups and others to fund their projects collectively. Our model lets them attract patrons who are looking for a new way to get involved in a cultural experience.
 • Who's it for?

  We're looking for all sorts of creators: designers, curators, travellers, painters, writers, filmmakers, photographers, musicians... In short, dreamers. Are you one of them?
 • Publish it on Verkami

  We’ll work on the project to sharpen its focus on its target community and ensure it reaches its goal. We’re passionate about doing our bit to help projects like yours come to life. Let’s get going!