❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Celebrem els 20 anys de les JORNADES MUSICALS A L‘ERMITA DE LA PIETAT!!!

Les 20esJMEP! Una edició que et deixarà sense aler amb una selecció musical d’una magnitud sense precedents. Ens ajudes a aconseguir-ho?

JMEP

Un proyecto de

Categoría

Creado en

159%
28
horas
103
Aportaciones
4.765€
De 3.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Arriba lo nou Verkami d’una celebració de les que fa goig anunciar! Els 20 anys d’un dels cicles mes singulars i especials de tot el territori català i valencià; les 20es JORNADES MUSICALS A L’ERMITA DE LA PIETAT

Ajuda’ns a aconseguir fer-ho realitat per enèsima vegada!!!

20esJMEP
20esJMEP

Qui ho hauria de dir que cap a l’any 2005 una idea boja a un espai taaaaaan singular com l’Ermita de la Pietat crearia un petjada a l’imaginari col•lectiu de milers i milers d’espectadors al voltant de centenars de propostes musicals úniques... de les que es marquen a foc al cor i al cervell.

Imatge 20esJMEP: CULTIU

Dos dècades de militància ininterrompuda.... entremig de canvis generacionals, socio-econòmics, pandèmies intimidants... i les JMEP no han parat mai d’aportar allò que ens agrada; MÚSICA per a l’ànima, per a la vida, per al creixement individual a la vegada que col•lectiu, d’interacció explosiva envoltada de decibels en forma d’ones sonores que traspassen dimensions i explicacions lògiques.

Vibracions hipnòtiques des de l’epicentre místic del MILLOR LLOC DE LA GALÀXIA amb espirals còsmiques, viatges sonors al més enllà... als fons de la psique i l’esperit mitjançant unes propostes musicals úniques que han parat mai de sorprendre’ns.... ni pararan, donant lloc a experiències sòniques vitals i a les interminables anècdotes i vivències generades.

Participa i forma part de la gran família JMEP. Hi ha sucoses i variades recompenses esperant-te...... i les més irrepetibles experiències musicals en directe amb propostes uniques d’arreu del Món que et faran feliç com poques coses a la vida.

LOS MAMBO JAMBO, MOSSÉN BRAMIT MORERA I ELS MORTS, LES RENCARDS, EL CARIBEFUNK, FRANK CARDUCCI & THE FANTASTIC SQUAD, NEWEN AFROBEAT, LOS YOLOS KOKO JEAN & THE TONICS, YOUNGBOBY & VIERR, CULS CULTS, DON COSMIC, CAPSULA, LES TESTARUDES, LAST TRANSMISSION, CLASH CITY ROCKERS, i les millors sessions abans i després dels concerts amb Priscila DJ, Benja DJ, Rice Aganist de Machine DJ’s, Bló Youth DJ’s, Clitorians DJ’s, Matilda & Laura Victoria DJ’s... i el 20 aniversari del gran i inigualable GOODFELLAH DJ, entre d’altres sorpreses...!!!

Segueix el projecte al nostre INSTAGRAM i FACEBOOK

Escolta'ns a SPOTIFY

Com sempre, la vostra col•laboració és clau per a tirar endavant el projecte amb seguretat. Les recompenses començaran a repartir-se tant bon punt el projecte estigui finalitzat amb èxit.

Les recompenses marcades amb el símbol * s’hauran de consumir abans de concloure l’any. Les entrades relatives a cada recompensa es podran utilitzar per a qualsevol dels concerts del programa.

Aconsegueix entrades abans que ningú per a no quedar-te sense i a banda et regalarem, guiatges exclusius, aparcament reservat, berenars, dinars, sopars (inclosos els restaurants amb estrella Michelin de la població...., olis autòctons, entrades per a d’altres festivals, voluptuosos pastissos i truites gegants, et convidem a paelles verkamistes comunitàries..... i molta mooooolta felicitat individual i col•lectiva amb la comunitat JMEP!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

3 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • JMEP

    JMEP
    Autor/a

    13 días

    Objectiu aconseguit!!! Ara a superar-se, com sempre hem fet!!!

    Moltíssimes gràcies a totes i tots per aquest rebuda tan meravellosa!!!!

    Vos estimem infinit!!!!

  • Rosanna GR

    Rosanna GR

    13 días

    Per 20 anys més

  • peilots

    peilots

    14 días

    Vinga!!! Un any més!!

#01 / Sou lo millor públic de la Galàxia!!!!

No és cap secret que estem enamorats del nostre públic....de la música... de l’Ermita de la Pietat!

I estem totes i tots d’enhorabona per haver aconseguit l’objectiu d’aconseguir els 3000€ que demanàvem a la campanya en tan sols 36 hores!!!!

Això no acaba aquí! Ara ens sentim d’allò més afortunats seguint sumant aportacions per a celebrar la 20a edició com ens agrada!

Moltíssimes gràcies a totes i tots per la confiança!

Us estimem!!!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies